Gjestet God morgen Norge og har startet med veiledning på skype

Posted on Apr 9, 2014

Ble invitert til God Morgen Norge. Andre gangen jeg er der

27. mars gjestet jeg igjen God morgen Norge. Det satt et fantastisk tøft  par ved min side, som hadde vært igjennom ni prøverørsforsøk og vurderte å gi seg. Jeg prøvde å fortelle Norges befolkning hva denne prosessen kan gjøre med en og hvorfor det kan være så vanskelig å slutte med forsøk.

 

Veiledning på skype

Jeg har nå hatt noen veiledningstimer på skype med par og enkelte som bor langt unna Oslo/ Akershus område. Jeg var litt skeptisk til dette, men er positivt overrasket ! Klientene kan sitte hjemme i en trygg og god atmosfære og vi kan ha gode veiledningssamtaler på skype. Det er ikke så stor forskjell fra det å sitte i samme rom. Så ikke fortvil om du / dere bor langt unna. Vi kan ha gode veiledningssamtaler på skype !