Høsten, tid for nye prøverørs forsøk ? Kom og del din prosess med andre i samme situasjon.

Posted on Aug 5, 2013

Da er sommerferien ferdig, og allerede denne uken skal jeg få møte nye klienter og kjente klienter. Igjen tennes håpet for par der ute, som nå står ovenfor IVF forsøk. Noen har avtale hos ulike fertilitetsklinikker, mens andre kanskje vurderer behandling.

Uansett hvor man er i prosessen, vil dette medføre ukjente  og kanskje sterke reaksjoner. Ønsket om barn er så sterk at alt som omhandler dette, vil skape nye perspektiver, etiske dillemmaer og kanskje nye måter å kommunisere på.

I dag er hvert 6/ 7 par ufrivillig barnløse. Så selv om man kanskje føler seg ensom i prosessen, så er det mange der ute som er i samme utfordrende situasjon.

Prverør, IVF, fertilitetsklinikker. For mange kan dette være ord i seg selv som representerer den uventede og utfordrende situasjonen for mange, men de kan også representere  muligheter og nytt håp.

Vurderer du behandling eller er du i behandling. Så vit at du kan få støtte og hjelp i prosessen.

Neste uke starter jeg opp med grupper igjen. Nå har jeg to grupper gående med kvinner i ulike prosesser mot ønskebarnet. Ønsker du å treffe noen i samme situasjon, er du velkommen til å delta !

Vennlig hilsen Tone Bråten